Betonwerken

ALGEMENE

BETONWERKEN

Bij Casteleyn BetonBouw zijn we dan wel gespecialiseerd in kelderbouw en zichtbeton, ook voor andere betonwerken kunt u bij ons terecht. U mag ons steeds contacteren voor zowel kleine als grote projecten, voor privéwoningen en bedrijfsgebouwen.
Onze troeven zijn:

  • Een goed georganiseerd, loyaal team met de nodige kennis en vaardigheden.
  • Een eigen wagenpark om zowel beton te storten als graafwerken uit te voeren.
  • Onze klantgerichtheid en persoonlijke aanpak.
  • Het gebruik van BENOR-gecertificeerd beton.
Werkzaam in

diverse sectoren

Of het nu gaat om het plaatsen van een betonnen trap of keerwand bij een particuliere woning, of om de volledige onderkeldering van een bedrijfsgebouw of betonwerken in de agrarische sector: u kunt steeds op ons rekenen.

We werken zowel rechtstreeks in dienst van de bouwheer als in onderaanneming. Een transparante aanpak en goede communicatie zijn mee de sleutel van ons succes. Diverse hoofdaannemers werkten al met ons samen voor ondermeer het plaatsen van ondergrondse parkeergarages, betonnen zwembaden of gepolierde vloeren,…

Op agrarisch gebied hebben we ervaring met betonnen beerputten, mestkelders, silo’s, roostervloeren en ga zo maar door.

Voor elke werf gebruiken we een aangepaste betonsamenstelling op maat van de werf en de uit te voeren werken.

 

samenwerkingsverbanden

Bent u een aannemer of architect en zoekt u een betrouwbare betononderneming met eigen wagenpark en professioneel personeel met ervaring en de nodige vakkennis? Neem dan zeker eens contact met ons op. Wij zijn beschikbaar voor eenmalige en langdurige samenwerkingen. We beschikken ondermeer over graafmachines, vrachtvervoer, Doka bekistingspanelen, torenkraan, …

Ons personeel krijgt jaarlijks een opfrissingscursus in verband met de veiligheid op de werf. Uiteraard ondergaan onze machines ook de nodige keuringen en controles.

Samenwerken met Casteleyn BetonBouw betekent dat u kunt vertrouwen op een perfecte uitvoering van de werken . Wij staan ook garant voor een transparante communicatie met als hoofddoel een vlot verloop van de planning en tevreden klanten.

Vragen? Contacteer ons vrijblijvend