Woningbouw

Naast betonbouw

ook metselwerken

Bij Casteleyn verzorgen we ook eventuele metselwerken bij uw nieuwbouwproject. Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse verbouwingswerken. Wij regelen de nodige graafwerken, staan in voor de fundering, de vloerplaat en de verdere opbouw van uw woning. Van betonnen muren tot staalconstructies en standaard metselwerk.

U kunt als bouwheer rechtstreeks van onze diensten gebruik maken, maar we gaan even graag als onderaannemer voor u aan de slag.

Onze vijf geboden

Bij Casteleyn BetonBouw hechten we een groot belang aan klanttevredenheid en een 100% correct afgeleverd resultaat. Door onze grote passie voor onze job willen we trots kunnen zijn op onze verwezenlijkingen. Daarom hanteren we volgende 5 geboden:

  • We werken uitsluitend met kwalitatieve materialen.
  • We bieden volledig maatwerk geheel naar de wensen van de klant.
  • We houden rekening met uw budget en bieden u een juiste prijs/kwaliteit. Indien nodig, zoeken we samen naar een betaalbaarder initiatief met dezelfde kwaliteit.
  • We houden ons zo goed mogelijk aan de opgegeven timing.
  • We stellen hoge eisen aan de eindafwerking en een perfect resultaat.
Combinatie

betonbouw en metselwerken

Als bouwaannemers met ervaring in betonbouw en metselwerk, kunnen we u het beste van twee werelden bieden.

Wij staan garant voor de graafwerken en het plaatsen van een eventuele waterdichte betonkelder, de funderingen, de aanleg van een waterdichte, gepolierde vloerplaat en de opbouw van de opstaande muren uit beton of metselwerk. De keuze voor een woning in metselwerk of met een betonlook is volledig aan u en hangt af van uw persoonlijke smaak en wensen. Wij kunnen u hierbij eventueel advies geven, maar uiteraard neemt u de eindbeslissing.

Wie van een landelijke stijl houdt, zal eerder voor metselwerk kiezen. Voor een industriële of moderne look is beton een heel geschikte keuze. Of u kiest gewoon voor een combinatie van beiden en gaat voor een geheel eigen stijl.

Onze meerwaarde hierbij is dat u voor dit laatste geen twee verschillende aannemers nodig heeft, maar volledig op onze vakkennis en ervaring kunt rekenen.

Vragen? Contacteer ons vrijblijvend